OpiFlex en av fyra framgångsexempel i SICK’s globala marknadsföringskampanj

av Aug 8, 2018Nyheter

OpiFlex är en av fyra framgångsexempel i SICK’s globala marknadsföringskampanj. Idag släpptes en av filmerna med OpiFlex i SICKs globala marknadsföringskampanj, Se videon här. OpiFlex kommer in vid tid 1:35 – 2:35

Vi är stolta över att OpiFlex mobila robot med vår patenterade säkerhetslösning utan staket framställs av SICK som en av deras fyra globala framgångshistorier.

SICK är världsledande inom maskinsäkerhetsprodukter. Vi har ett bra samarbete med dem och fick bra stöd. 

De nya megatrenderna med hög mix och låga volymer driver den nya 3: e roboten revolutionen “Flexibla robotar”. Flexibla robotar stöder både små och medelstora företag, Tier1 och OEM: s för ökad flexibilitet och produktivitet för både små serier och hög volymproduktion med ökat behov av flexibilitet.

OpiFlex driver den 3: e robotarrevolutionen “Flexibla robotar” med patenterad felflexlösning, patenterad enkel robotprogrammering och patenterade dockningslösningar. Lösningen är mycket flexibel och kostnadseffektiv jämfört med traditionella robotar.

Video på SICK’s globala marknadsföringskampanj

En av två videor med OpiFlex från SICK

Liknande OpiFlex en av fyra framgångsexempel i SICK’s globala marknadsföringskampanj

Senaste artiklar

Alla kategorier

Guider

Blogg

Nyheter

Publicitet

Varför OpiFlex?

OpiFlex löser utmaningen att automatisera mega trenden med hög mix och låg volym med flexibla robotceller och driver den tredje robot revolutionen mot helt nya möjligheter.

Tillämpningar

OpiFlex flexibla lösning och enkla programmering kan användas till de flesta applikationer inom alla branscher och ger nytta för både små- och medelstora företag, Tier1 och globala koncerner.

Pris

OpiFlex är en mycket kostnadseffektiv lösning som är framtidssäker och kan öka täckningsbidraget mer än vanliga robotlösningar.